Uitreiking KVO-B

OFE doorOFE

Uitreiking KVO-B

Tijdens het Ondernemerscafé van donderdag 14 maart jl. heeft wethouder Heutink het Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijfsterreinen ( KVO-B) uitgereikt aan de voorzitter van de gelijknamige werkgroep. Initiatiefnemer van deze werkgroep is Parkmanagement Enkhuizen. Het Keurmerk Veilig Ondernemen is een waardering voor bedrijventerreinen waar wordt samengewerkt om de veiligheid te verbeteren.

Een belangrijke voorwaarde in het proces om een KVO-B certificaat te behalen is dat ondernemers samen met gemeente, politie, brandweer, beveiliging en Parkmanagement Enkhuizen afspraken maken om overlast, criminaliteit, onderhoud en beheer aan te pakken. Met als resultaat een groter gevoel van veiligheid en minder schade.

Het KVO-B certificaat kan voor u als ondernemer een direct voordeel opleveren. Een aantal verzekeringsmaatschappijen verleent korting aan bedrijven op een gecertificeerd bedrijventerrein. Informeert u eens bij uw assurantieadviseur.

Een kopie van het certificaat is op te vragen via het secretariaat: info@au-boulot.nl .

Over de auteur

OFE

OFE administrator

Het bestuur van de OFE wordt gevormd door de voorzitters van deze ondernemersverenigingen. Voorzitter van het OFE bestuur is Herman Hoekstra. Het bestuur van de OFE komt vier keer per jaar bijeen.